Dränering

När ett hus behöver ett nytt dräneringssystem så går det inte att vänta för då riskerar man hela husets hälsa vilket i längden garanterat blir en dyrköpt läxa. Vi vet att det kan kännas som ett dyrt och bökigt projekt att ro i land, men med en effektiv markentreprenör som oss till hjälp så kommer det att vara överstökat snabbt och utan för mycket besvär.

Vi är en markentreprenör i Helsingborg som arbetar mycket med dränering. I första hand installerar vi dräneringssystem vid nybyggen och byggnader vars gamla system är utdaterat, men vi anlitas också för att arbeten med väg, krypgrund och brunn m.m. Vi arbetar lika gärna med stora projekt som med lite mindre, men alltid med samma professionalism och engagemang. Dessutom så levererar vi alltid bästa tänkbara resultat och kan anlitas av såväl privatpersoner som företag.

Annat markarbete

Även om dränering är den uppgift som vi kanske anlitas oftast för så är du givetvis mer än välkommen att kontakta oss även för andra uppdrag. Kanske har du en pool att gräva ut? Eller så vill du lägga sten på gårdsplanen? Vi gräver också brunnar, förbereder mark inför husbygge och röjer undan snö - allt du behöver hjälp med som har med mark att göra kan vi hjälpa dig med.

Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster och priser.