Om Mark och anläggning

Mark & Anläggning Simmelsberga är ett entreprenadföretag som funnits i branschen sedan 2001. Vi hyr in personal efter behov. Vi arbetar främst i nordvästra Skåne.

Vi säljer VA-detaljer, plattor och grus material. Vi arbetar med mark och entreprenadarbeten.
Företaget satsar på att hålla en hög utbildningsnivå, vi har utbildat oss i bland annat: Farligt gods, Heta arbeten,
Arbete på väg, Trafiksäkerhet och miljö och Stumsvetsning.

Vi har utfört arbeten åt många olika företag och privatpersoner. Vi har alltid fått bra referenser ifrån våra kunder. Några exempel på dem är: Skanska, Bjuvskommun, Helsingborgskommun, MVB, dagis och skolor samt Kyrkor.

En erfaren aktör

Vi har erbjudit våra tjänster inom markarbete i Helsingborg i många år och har genom dessa år byggt upp ett gott rykte. Våra tjänster finns tillgängliga för alla som bor i och kring Helsingborg, du kan alltid räkna med oss. När det gäller kompetens och erfarenhet finns det ingen annan aktör i dessa trakter som kan mäta sig med oss, oavsett vad för typ av markarbete det handlar om. Givetvis är vi fullt licensierade och levererar alltid förstklassiga resultat. Vi är en markentreprenör att lita på.

Vårt maskinstall

Det var länge sedan man använde sig av hackor och spadar för att förbereda mark här i Sverige. För att kunna arbeta effektivt och kvalitetsinriktat så behöver man tillgång till moderna, effektiva maskiner. Vi har ett imponerande maskinstall med allt som behövs för alla typer av markarbeten. Därutöver är vi noggranna med att välja högkvalitativa material som inte bara kommer att ge god effekt idag utan också över de kommande årtiondena.

Nöjda kunder och goda vitsord

När man bor och verkar på ett och samma ställe under många års tid så lär man känna väldigt mycket folk. Vi har en väldigt fin relation till Helsingborgsborna och många av våra nya kunder kommer till oss via goda vitsord från tidigare kunder. Det ser vi på som ett gott betyg på de tjänster och den service vi arbetar hårt för att erbjuda. Vi vill ge alla som anlitar oss goda resultat till ett rättvist pris.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har någon fråga som rör vårt företag och de tjänster vi erbjuder.